Toimintasuunnitelma vuodelle 2018

Toimintasuunnitelman tälle vuodelle voit ladata tästä.

Empon Omakotiyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on alueen asukkaiden asumisviihtyvyyden ylläpitäminen ja lisääminen. Tänä vuonna tavoitteen saavuttamiseksi järjestetään yhteisiä tilaisuuksia ja retkiä. Kaupungin ja valtion viranomaisiin pidetään yhteyttä asuinaluettamme koskevissa asioissa koskien mm. kaavoitusta ja teiden suunnittelua ja kunnossapitoa.

Toiminnassa pyritään ottamaan huomioon kaiken ikäiset empolaiset, ja tapahtumat toteutetaan niin, että niiden kustannukset osallistujille ovat mahdollisimmat edulliset. Mahdollisista tukimaksuista empolaisille kerhoille ja ryhmille yhdistyksen hallitus päättää tapauskohtaisesti.

Vuoden 2018 tapahtumat

Helmikuu Ulkoilutapahtuma
Maaliskuu Yhdistyksen kevätkokous + jokin ajankohtainen esitelmä
Toukokuu Kevättalkoot yhteisten alueiden siistimiseksi
Kesäkuu Rompetori kirppis
Syyskuu Syystalkoot
Marraskuu Yhdistyksen syyskokous + jokin ajankohtainen esitelmä
Askartelukerho ja lautapeli-ilta kerran kuussa maanantaisin Empolassa.
Aikuisten kerho kerran viikossa maanantai-iltapäivisin Empolassa.
Lisäksi järjestetään erilaisia teemailtoja ja tapahtumia sekä aikuisille että lapsille esim. Empolan nuorisotiloissa.

Kokoukset ja tiedottaminen

Yhdistyksen syys- ja kevätkokouksen lisäksi yhdistyksen hallitus kokoontuu noin 6-7 kertaa vuodessa. Hallituksen kokouspäivät löytyvät alla olevasta kalenterista:

 
Yhdistyksen jäsenille jaetaan kevät- ja syystiedotteet postilaatikoihin. Muita tiedotteita jaetaan tarvittaessa kaikkiin alueen postilaatikoihin. Perinteistä tiedottamista täydentävät omakotiyhdistyksen verkkosivut www.empo.fi. Sivuilla kerrotaan Empon asuinalueen toiminnasta, tulevista ja menneistä tapahtumista, jäsenetuliikkeistä sekä alueen historiasta. Sivuilla ovat mm. Empon Omakotiyhdistyksen säännöt ja hallituksen jäsenten yhteystiedot. Hallitus vastaa sivujen ylläpidosta.

Talous

Vuoden jäsenmaksuksi ehdotetaan 10 euroa/kiinteistö. Jäsenmakusta ehdotetaan vapautettavaksi 75 vuotta täyttäneet jäsenet, jotka ovat olleet jäseninä vähintään 30 vuotta. Jäsenmäärä viime vuonna oli noin 200, ja tavoitteena on saada uusia jäseniä mm. Lounais-Empon alueelta. Osa tämän vuoden toiminnan kuluista ehdotetaan katettavaksi edellisten vuosien ylijäämävaroilla.

© Empon Omakotiyhdistys ry