Empon omakotiyhdistyksen keskusteluryhmä

Empon omakotiyhdistyksen keskusteluryhmä on tarkoitettu Empon alueen asukkaiden yhteiseksi keskustelukanavaksi tiedon ja ajatustenvaihtoon. Keskusteluryhmä on suljettu, joten vain jäsenet voivat seurata keskusteluja ja mielellään itsekin ottaa osaa niihin. Ryhmän jäsenenä voit aloittaa keskustelun jostain aiheesta ja kutsua mukaan uusia jäseniä. Voit myös jättää osto- tai myynti-ilmoituksia. Ryhmän tarkoitus on saada mukaan myös ne Empon alueen asukkaista, jotka eivät vielä ole osallistuneet alueen tapahtumiin tai omakotiyhdistyksen toimintaan muulla tavoin.
Ryhmästä voit erota milloin tahansa ja lähettämäsi viestit saat aina halutessasi poistettua. Normaalisti saat kaikki ryhmään tulevat viestit sähköpostiisikin, mutta voit muuttaa sen Google ryhmän omista asetuksista niin, että sähköpostia ei tule ollenkaan tai saat maksimissaan yhden koosteviestin päivässä.
Olen lähettänyt kutsun jo yli 50 henkilölle, jotka asuvat Empon alueella sekä parille muulle, joita alueen asiat muuten saattavat kiinnostaa. Toivottavasti ryhmälle löytyy käyttöä ja saamme aktiivista keskustelua aikaan niin kivoista kuin ei niin mukavista asioista.
Terkuin,
Mika Tolvanen


Google-ryhmät
Liity Empon omakotiyhdistyksen keskusteluryhmään.
Tilaa viestit suoraan sähköpostiisi:
Olen jo jäsen, joten voin käydä katsomassa keskusteluryhmän uusimmat viestitAlhaalla 5.11.2008 napattu "valokuva" keskusteluryhmästä
Napsauta kuvaa suurentaaksesi...© Empon Omakotiyhdistys ry