AjankohtaistaLautapeli-ilta kerran kuussa

Tule pelaamaan erilaisia lautapelejä Antti Lehmusjärven opastuksella! Jos peleistä kiinnostuneita löytyy, iltoja voidaan jatkossa järjestää vaikka kerran kuussa. Tällä kerralla voidaan pelata mm. seuraavia pelejä: Carcassonne, Menolippu, TransEuropa, Villa Paletti ja Catanin Uudisasukkaat. Kaikki pelit sopivat hyvin 10 vuotta täyttäneille ja ne on helppo oppia. Yksi pelikerta kestää tunnista puoleentoista.

Lisätietoja peleistä löytyy osoitteesta www.lautapeliopas.fi.

Kuusiston isännänviirejä myynnissä

Turun maakuntamuseon amanuenssi Tom Bergroth suunnitteli vuonna 1999 Kuusiston koulun vanhempainyhdistyksen aloitteesta oman isännänviirin kuusistolaisille. Isännänviiri kuvastaa Kuusiston peltoja, merta ja linnanraunioita. Viirin koko on 450 x 50 cm ja hinta 50 €/kpl.


Voit tilata isännänviirejä Ruth Marttilalta, yhteystiedot löytyvät täältä.
Isännänviirin laskulomake ja liputusohjeet.

Omaan kotiin Kuusistoon - historiikki

Empon Omakotiyhdistys ryhtyi 40-vuotisjuhlansa lähestyessä keräämään aineistoa historiikkiin. Työ kasvoi matkan varrella niin ajallisesti kuin aiheiltaankin. Puolentoista vuoden historiikkiprojektin tuloksena syntyi Empon 140-sivuinen historia Omaan kotiin Kuusistoon – Ämbodan maatilasta Empon asuinalueeksi.

Olemme saaneet historiikista uusintapainoksen. Perinteisesti opus on kuulunut omakotiyhdistyksen jäsenetuihin, joten ilmoitathan ellet ole saanut vielä historiikkia eli olet muuttanut alueelle hiljattain, niin toimitamme sen sinulle ilmaiseksi.

Voit myös tilata historiikin lahjaksi hintaan 20 € / kpl. Tilauksen tai jäsenetuilmoituksen voit tehdä hallituksen rahastonhoitajalle, yhteystiedot löytyvät täältä.

Liity jäseneksi!

Liity Empon Omakotiyhdistyksen jäseneksi mikäli et vielä ole. Jäseneksi voivat liittyä Empossa ja Lounais-Empossa asuvat pienkiinteistöjen omistajat. Jäsenenä voit osallistua yhteisiin tapahtumiin, tutustua uusiin ihmisiin ja vaikuttaa oman asuinalueesi tulevaisuuteen. Empon omakotiyhdistys on neuvotellut eri liikkeiden kanssa alennuksia jäsenille. Lista jäsenetuliikkeistä löytyy täältä.
Kiinteistökohtainen jäsenmaksu on 10 € vuodessa. Lisätietoja jäsenkortti- ja liittymisasioista antaa rahastonhoitaja, yhteystiedot löytyvät täältä.

Tulevan vuoden tapahtumia yleisesti

Toimintasuunnitelma löytyy täältä.

© Empon Omakotiyhdistys ry