Tyttöjen yönuokkari lauantaina 20.11.2004

Pelejä, kokkausta ja leffoja aamutunneille asti

Saavuimme nuokkarille noin puoli viideltä iltapäivällä, ja saman tien laitettiin sängyt kuntoon. Hetki meni Suvin patjan teippaamiseen, koska siihen oli ilmestynyt reikä. Lopulta se saatiin jotenkuten kuntoon. Kun kaikki oli valmista, ryhdyimme katsomaan yhden neljästä elokuvasta. Katsoimme komedian Minä & Prinssi. Tämän jälkeen kävimme kääntymässä ulkona, ja palasimme sisälle kokkaamaan tortilloita. Kun ruoka oli tehty, katsoimme draaman Kolmetoista. Sitten oli vuorossa leikkimielinen kaksinpeli, jossa tarkoituksena oli puhaltaa pingispallo biljardipöydässä olevaan koriin. Voittaja sai tikkarin ja suklaata. Tässä välissä Christa lähti laulamaan KaaPon päättäjäisiin ja palasi takaisin esitettyään siellä kolme kappaletta.

Seuraavaksi katsoimme kamalan kauhuelokuvan Ihmisjahti. Kun kauhuelokuva oli päättynyt, päätimme uhkarohkeasti lähteä ulos pimeään. Pompimme hetken ulkona, kunnes menimme katsomaan viimeisen elokuvan 13 ja risat, mikä oli komedia. Se oli hyvä, mutta suurimalla osalla oli silmät jo niin ristissä, ettei elokuvasta saanut hirveästi irti. Tämän jälkeen kävimme (jälleen) ulkona, ja kun olimme hetken ”hiljaisesti” siellä olleet, palasimme sisälle. Noin varttia yli viideltä aamuyöllä viimeiset hereillä olijat menivät nukkumaan.

Aamulla noin kymmenen aikaan muutama heräsi, ja julmasti päättivät herättää muut heittämällä lunta nukkuvien naamaan. Aamu-unisen sähellyksen jälkeen aloimme sotkuisesti syödä aamupalaa, joka koostui leivästä, juustosta ja salaatista. Tämän jälkeen siivosimme nuokkarin huolellisesti ja pakkasimme tavarat kasaan. Noin kahdentoista aikaan kaikki lähtivät kotiin väsyneinä, mutta tyytyväisiä. Yönuokkari onnistui jälleen, ja toivottavasti ensi vuonna tämä toistuu.
Iina Virtanen, 14-vee


© Empon Omakotiyhdistys ry