Yhdistyksen kevätkokous 10.02.2005

Empon Omakotiyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin torstaina 10.2.2005 Empon Nuorisotalolla. Paikalla oli parikymmentä jäsentä. Kokouksessa käytiin läpi viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös. Sääntömääräisten asioiden lisäksi hyväksyttiin yhdistyksen sääntöuudistus.

Kokouksessa keskusteltiin myös yhdistyksen kesäretkestä, joka tehtäneen tänä vuonna Lepaan viini- ja puutarhatilalle Hämeeseen. Alustavaksi päiviksi kaavailtiin joko lauantaita 11.6. tai lauantaita 18.6. Edelleen keskustelua herätti Empon teillä liian kovaa ajavat autoilijat. Sovittiin, että omakotiyhdistys järjestää liikennetempauksen liikenneturvallisuuden parantamiseksi.

Huomionosoituksena myönnettiin Empon Omakotiyhdistyksen viiri nro 7 Merja Paasiolle hänen aktiivisesta toiminnastaan yhdistyksen hyväksi. Merja Paasio toimi puheenjohtajana vuosina 2001-2003, jolloin mm. tehtiin yhdistyksen historiikki ja järjestettiin yhdistyksen 40-vuotisjuhla.

Kokouksen jälkeen maalitehtailija Aimo Virtanen piti esitelmän ulkoseinien maalauksesta ja esitteli Virtasen Maalitehtaan maaleja ja heidän uutta tuotettaan, zeoliittivapaata Allegro pyykinpesuainetta. Pesuaine teki kauppansa, ja paikalla olleiden kesken arvottiin myös yksi pesuainepakkaus, jonka sai Marjut Lahti.


© Empon Omakotiyhdistys ry