Kuusiston Piispanpäivät 22.- 24.8.2008

EOKY mukana Kuusiston Piispanpäivillä 22.-24.8.2008

Empon omakotiyhdistys oli yhdessä muiden kuusistolaisten yhdistysten ja yritysten kanssa tekemässä järjestyksessä toisia Kuusiston Piispanpäiviä elokuussa 2008. EOKY:n yhteislauluilta oli tällä kertaa osa Kuusiston koululla pidettyä markkinatapahtumaa lauantaina 23.8. Perinteisten laulujen lisäksi koululla kaikui vasta sävelletty ja sanoitettu Kuusiston laulu. Yhteislaulua säesti Kuusiston puhaltajien kvintetti Timo Laihon johdolla ja laulattajana oli Reino Kotaviita.
Väkeä oli paikalla mukavasti siitäkin huolimatta, että Pekingin olympialaisten keihäskisa osui juuri samaan aikaan. Urheilutunnelmaa oli koulullakin, kun käytiin kyykkäkisa perinteisin kuusistolaisin säännöin. EOKY:n ensikertalaisista koostuva joukkue tuli hienosti toiselle sijalle.
Markkinoilla yleisöllä oli mahdollisuus ostaa Kuusiston tai lähiseudun yrittäjien tuotteita ja tutustua yhdistysten toimintaan. EOKYn kojulla esiteltiin yhdistyksen toimintaa ja myytiin koulun vanhempainyhdistyksen puolesta Kuusiston isännänviiriä.
”Piispa Bengt” eli Pentti Kallio Kuusiston linnanraunioilla.

Laulua, soittoa ja tanssia Kuusiston koululla.

Laulattajana Reino Kotaviita.

Yhdistyksen toimintaa esittelivät (vas.) Lea Heinonen-Eerola, Mika Tolvanen, Arja Saikkonen ja Heidi Korin.
(Kuva: Liisa Mattila)

EOKYn kyykkäkisajoukkue: Mika ja Kasper Tolvanen, Liisa Peltonen ja Markus Ranne.

Puheenjohtaja Mika Tolvasen taidonnäyte kyykänheitossa.

Kisatuomari Vesa Riihihuhta laskee EOKY:n joukkueen pisteitä.

Teksti ja kuvat Lea Heinonen-Eerola.


© Empon Omakotiyhdistys ry